"Діти бійців АТО відпочили на Херсонщині"

Олена ІВАШКО
22 липня 2015

У Херсонській облдержадміністрації зустріли дітей бійців АТО з Івано-Франківщини, які протягом десяти днів відпочивали на Арабатській стрілці. В оздоровчих таборах ім. І. Кулика, «Дельфін» та «Орльонок» на Азовському морі  відпочили 87 дітей, вони відвідали різноманітні екскурсії, грали у спортивні ігри й ознайомилися з культурою Таврійського краю. Такий змістовний відпочинок став можливим завдяки підтримці благодійників та організаційній роботі райдержадміністрацій. Частину путівок надали безкоштовно.

Зустрів дітей бійців АТО з відпочинку голова обласної державної адміністрації Андрій Путілов, який поспілкувався з ними і вручив на згадку подарунки.

«Такі поїздки проводимо за домовленістю із Івано-Франківською облдержадміністрацією, бо саме Івано-Франківщина з радістю приймає наших дітлахів, — зазначив обласний керівник. — Звісно, ми не могли не організувати оздоровлення для дітей тих, хто захищає нашу Батьківщину. Вважаємо, що ми маємо всіляко підтримувати одне одного, доводячи нашу єдність та незламність».

Діти, вихователі та вчителі з Прикарпаття подякували всім, хто брав участь в організації відпочинку, ділилися враженнями від перебування на Херсонщині. Вони висловили сподівання, що південний та західний регіони й надалі підтримуватимуть дружні відносини.

Завітати на Херсонщину на оздоровлення вже готується друга група дітей, яка  з 1 по 10 серпня відпочиватиме на базі оздоровчих таборів на узбережжі Чорного моря в селищі Лазурне Скадовського району.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua