"Діти прикордонників відпочили у Словаччині"

Олег ЧЕБАН
20 серпня 2015

26 хлопчиків і дівчаток з родин прикордонників-учасників АТО повернулися на рідну Вінниччину з Словаччини, де вони перебували на запрошення мерії міста Шаля, яке активно розвиває відносини з прикордонним українським містом Могилевом-Подільським. Подорож була цікавою і змістовною. Юні вінничани побували в Братиславі, здійснили одноденний тур в Австрію, де ознайомилися з визначними місцями Відня. Під час відпочинку вони також відвідали кінний клуб, аквапарк, музей раритетних авто, спілкувались зі своїми однолітками, милувалися місцевими краєвидами тощо. 

Днями ще одна група дітей прикордонників Могилів-Подільського загону відбула на відпочинок за кордон — цього разу до польського міста Шрьода Великопольська, з яким подільське місто пов’язують давні дружні стосунки.

Зі слів начальника Могилів-Подільського прикордонного загону Юрія Василика, питання соціального захисту родин військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції, перебуває на постійному контролі посадових осіб різних рівнів. «Особлива увага надається підтримці родин загиблих прикордонників, поліпшенню їхніх житлових умов. Як результат, відповідно до «Програми цільової субвенції для поліпшення житлових умов сім’ям загиблих» на закупівлю житла отримано кошти і нині родини загиблих військовослужбовців прикордонного загону повністю забезпечені житлом»,  — зазначив він. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua