"Дитячих оздоровниць стане більше"

Світлана ГАЛАУР
9 лютого 2012

ПРОГРАМИ. У Харківській області кожен дитячий табір комунальної форми власності отримає по одному мільйону гривень на розвиток. Ці кошти, як поінформував начальник Головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської облдержадміністрації Дмитро Перепелиця, виділятимуться в рамках обласної програми із збереження мережі дитячих оздоровчих таборів, яка розрахована на п’ять років.

У нинішньому році, за словами Дмитра Перепелиці, в області планують також продовжити роботу з розширення мережі дитячих таборів.

— Якщо в 1991 році на Харківщині було 114 літніх оздоровниць для дітей, то коли ми приймали область, їх було лише 37, — говорить начальник управління. — Дві з них, на жаль, з об’єктивних причин закрилися, але додатково відкрилося ще три. Плануємо відкрити цього року ще три нових табори.

 Д. Перепелиця також наголосив, що оздоровлення дітей на Харківщині перебуває під жорстким контролем керівника області. Завдяки такому серйозному підходу до справи, за підсумками минулого року, оздоровилося 89 відсотків дітей, і область за цим показником посіла перше місце в Україні. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua