"До боржників підхід індивідуальний"

11 травня 2011

ФІНАНСИ

Питання погашення боргу з заробітної плати перед працівниками підприємств перебуває на постійному контролі податкових органів міста Києва. По кожному суб'єкту-боржнику столичними податківцями проводиться аналіз причин виникнення заборгованості, показників їх фінансово-господарської діяльності, а також визначаються шляхи погашення заборгованості.

За наслідками проведення індивідуальної роз'яснювальної роботи з керівниками підприємств-боржників з питання погашення заборгованості з заробітної плати та роботи тимчасових комісій, створених при райдержадміністраціях м. Києва, в складі яких працюють податківці, за січень-березень поточного року відбулось погашення заборгованості з виплати заробітної плати по 486 підприємствах на загальну суму 53,1 млн грн, до бюджету надійшло 9,6 млн грн податку на доходи фізичних осіб.

Так, наприклад, протягом березня 2011 року погасили заборгованість з заробітної плати такі столичні підприємства, як ТОВ "БМК Планета-Міст", його філія "Дніпро-Міст", ТОВ "Українська інвестиційно-інжинірингова компанія". Загалом ними сплачено майже 3,5 млн грн заробітної плати та перераховано до бюджету понад 524 тис. грн податку з доходів фізичних осіб, повідомляє прес-служба столичної ДПА.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua