"До морозів готовність №1"

28 сiчня 2012

НА ЧАСІ. У перші дні лютого стовпчик термометра подекуди може впасти аж до -33 градусів. Аби країна зустріла морози у всеозброєнні, перший віце-прем’єр-міністр — міністр економічного розвитку і торгівлі Андрій Клюєв провів селекторну нараду за участю керівників усіх регіонів.

Він дав кілька доручень міністерствам та відомствам, а також керівництву регіонів щодо забезпечення безперебійної роботи об’єктів соціальної сфери, життєзабезпечення та всіх галузей економіки в умовах аномальних температур. Зокрема, це стосується безперебійного постачання тепла, газу, електроенергії, води, продуктів харчування, медикаментів, роботи автомобільного та залізничного транспорту тощо. Всі відповідні служби та відомства мають нести цілодобове чергування. Андрій Клюєв також зазначив, що у разі зменшення температури до -20 і більше загальноосвітні заклади мають піти на канікули.

Для усунення можливих надзвичайних ситуацій на базі Кабміну доручено створити центральний штаб. Штаби мають запрацювати і в міністерствах, і на місцях.  

 

 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua