"До свого професійного свята шахтарі встановили 63 рекорди"

22 серпня 2012

ПРАЦЕЮ СЛАВЛЯТЬ УКРАЇНУ. Під час проведення місяця трудової вахти, оголошеної Міністерством енергетики та вугільної промисловості України з 1 липня до 1 серпня з нагоди Дня шахтаря, було встановлено 63 рекорди.

Прохідницькі та вугледобувні колективи демонстрували високопродуктивну та якісну працю з видобутку вугілля і проведення гірничих виробок. Вони достроково виконували місячні норми, забезпечували збільшення обсягів видобутку вугілля та проведення гірничих виробок, поліпшували якість вугілля.

Зокрема, гірник очисного вибою шахти «Північна» ДП «Дзержинськвугілля» Сергій Слюсар 19 липня відбійним молотком видобув 141 тонну вугілля, виконавши за зміну 33 норми і отримавши на 39 тонн вугілля більше, ніж свого часу славетний Олексій Стаханов.

Високих виробничих показників було досягнуто при відпрацюванні 18 північної лави на шахті №1/3 «Новогродівська» ДП «Селідоввугілля» - 21 липня колектив дільниці під керівництвом бригадира Віктора Ремньова видобув за добу 3500 тонн вугілля.

21 липня на шахті «Краснолиманська» було видобуто 7000 тонн, при тому що середньодобовий обсяг видобутку по шахті становив 3500 тонн.

Незважаючи на складні гірничо-геологічні умови колектив видобувної дільниці під керівництвом бригадира Віталія Новохатька при відпрацюванні 8 східної лави на шахті «Комсомольська» ДП «Антрацит» 22 липня видобув 2010 т за добу при плані 1135 т/доба. Тим самим шахта в цей день видала на-гора 1 млн. тонн антрациту, що на 15 днів раніше, ніж у 2011 році.

Прес-служба Міністерства енергетики та вугільної промисловості



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua