"До своєї мрії – на катері з вітерцем"

29 лютого 2016

Кажуть, що перебування на воді, не зараховується до років життя. Нині саме час про це згадати, адже на вулиці вже не тепла зима з явними ознаками весни, а справжня календарна весна зі зливами і плюсовими температурами. Чимало українців задумуються над тим, як і де проведуть відпустку. Про травнево-великодні свята годі й говорити: до них – рукою подати.

Нині, як ніколи, кожен планує відпочинок не так згідно зі своїми фантазіями, як у відповідності до сімейного бюджету і всіх насущних витрат з нього. Тож комусь по кишені зарубіжні (далекі чи близькі) подорожі, а хтось збирається провести відпустку на рідних теренах. До речі, останнє зовсім не означає, що відпочинок буде гіршим чи забракне вражень та емоцій від нього.

Гарантовано вони захлеснуть тих, хто обере подорож чи хоча б кількагодинний відпочинок на воді. Хвалити Бога у нас є не лише озера та ріки, а й природнє та штучні моря. І у киян тут перевага: у них і Дніпро від боком, і Київське водосховище зі статусом того самого штучного моря. 

До послуг клієнтів чимало прекрасних суден. Якщо замовник визначився з датою подорожі чи прогулянки, з їхнім маршрутом і тривалістю, то кваліфіковані фахівці порадять, який саме катер годиться в тому чи іншому випадку.

Підбір моделі катера залежить як від цілей прогулянки чи подорожі, так і від вподобання замовника. Якщо ви любите шалену швидкість чи катання на водних лижах – вам запропонують катер спортивного типу з потужним двигуном. Якщо надумали відпочити кілька годин у сімейному колі чи в тісній компанії друзів, ідеальним варіантом буде прогулянковий катер, розрахований на 4-6 осіб.

У випадку кількаденної подорожі з зупинками і пікніками – ліпше взяти в оренду катер для прогулянок (до десяти осіб), де є камбуз та простора каюта, широка палуба, аби і відпочити комфортно, і краєвидами насолодитися і фото сесію провести. Якщо ж потрібно провести корпоратив – катер чи не найкраще місце, де можна поєднати приємне з корисним: ближче познайомитися, відпочити і в неформальній обстановці вирішити виробничі питання.

Отож катери в оренду на будь-який смак (невеликі круїзні, катери для прогулянок, рибальські чи спортивні) і на будь-який гаманець (від кількох сотень гривень за годину до кількох тисяч) справді хороший варіант для повноцінного відпочинку. Причому, без ризику, що турфірма «лопнула», а візу скасували прямо в аеропорту чужої країни. При оренді катера в Києві не вимагають навіть передоплату, зате гарантують броню на будь-яку обрану дату. Єдине, про що треба потурбуватися, замовити послугу завчасно, адже цей вид відпочинку досить популярний.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua