"До уваги розпорядників бюджетних коштів"

25 грудня 2015

Державна казначейська служба видала рекомендації щодо роботи розпорядників та одержувачів бюджетних коштів у період завершення бюджетного 2015 року та на початок 2016-го. Відповідно до статті 23 Бюджетного кодексу України, всі бюджетні призначення втрачають чинність після закінчення бюджетного періоду.

У зв’язку із завершенням бюджетного 2015 року Казначейство  звертається до розпорядників та одержувачів бюджетних коштів із проханням не зволікати з укладанням договорів на придбання товарів, робіт і послуг та забезпечити у цей період рівномірне та своєчасне подання до органів Казначейства документів на їх оплату, не залишаючи значний обсяг неоплачених документів на останні дні року. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Казначейство повідомляє, що з урахуванням вимог статті 57 Бюджетного кодексу України розпорядники та одержувачі бюджетних коштів зобов’язані залишки коштів загального та спеціального фондів державного і місцевих бюджетів перерахувати до відповідного бюджету.

З докладним порядком відповідного перерахування можна ознайомитися за посиланням:  http://www.treasury.gov.ua /main/uk/publish/article/302345.

Відділ новин
«Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua