"До Європи дешевше летіти через Харків"

12 лютого 2016

Другого березня 2016 року відбудеться відкриття авіасполучення «Харків-Варшава». Польська авіакомпанія LOT відкриває цей новий маршрут. Він дасть змогу подорожуючим після швидкої пересадки дістатися до багатьох міст Європи і Північної Америки.

Як ідеться у повідомлення, загалом планується запровадити п’ять рейсів щотижня. Літаки літатимуть щодня, окрім вівторка та суботи. Пасажирів обслуговуватимуть у трьох класах.

З нагоди відкриття рейсу діють знижки. Скажімо, якщо замовити квитки не пізніше 21 лютого, ціна польоту до польської столиці складе від 129 доларів, з пересадкою до інших європейських міст – від 249 доларів, до Сполучених Штатів чи Канади – трохи більше 500 доларів.

Як зазначив Адріан Кубіцький, представник корпорації-перевізника, LOT володіє значним потенціалом, щоб стати головним перевізником до Торонто, Нью-Йорка, Чикаго для великої кількості пасажирів, які вирушають за океан із Харкова. Час польоту до столиці Польщі триватиме дві години, а загалом до Північної Америки такі пасажири зможуть прибути за 13 годин. Усе завдяки швидкому трансферу, організованому у варшавському аеропорту.

Охочим вирушити до Європи чи Америки через Харків сайт новин Харкова пропонує цікаві маршрути подорожей Слобажанщиною та сусідніми областями. Так, рекомендують відвідати Святогорск, точніше Святогірський національний історико-архітектурний заповідни (біля м. Святогірськ у Донецькій області). Також серед визначних місць солоне озеро у селищі Антонівка. Це унікальне озера на Харківщині, при цьому у ньому не живуть звичні мешканці водойм, бо живність не витримує високої концентрації солі. Привабить туристів і своєрідний зоопарк просто неба, який заснував Навчально-науковий центр «Фауна».

Визначні місця і новини Харкова сьогодні цікавлять багатьох: за попередній рік Харківську область відвідало понад 70 тисяч українських та зарубіжних туристів. Цьогоріч очікується пожвавлення активності: ділові люди приїжджають сюди у бізнесових справах, молодь – оглянути красиві місця, сімейні пари – просто відпочити. Найдешевше проживання у цьому місті пропонують хостели. Тут є змога переночувати або ж навіть прожити кілька днів досить дешево, за цілком прийнятними цінами.

Найдешевші хостели Харкова пропонують ліжко-місце в загальній кімнаті за якихось 80 гривень. Більш вибагливим туристам є змога оселитися в двомісних номерах економ-класу за 200 гривень на добу.

Руслан АВДЄЄВ
для «Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua