"«Доктора Пі» із СІЗО перевели у психіатричну лікарню"

13 лютого 2012

СПРАВА. Андрія Слюсарчука забрали з Львівського СІЗО в Львівську обласну психіатричну лікарню для проведення психіатричної експертизи, передає ТСН.

Сталося це 2 лютого 2012 року, повідомив начальник Львівського СІЗО Богдан Гальчишак.

За словами Гальчишака, в психлікарні Слюсарчук знаходиться під охороною, як і всі ув'язнені, які надходять із СІЗО в спеціальну установу.

У лікарні, як і в СІЗО, Слюсарчук може отримувати передачі, спілкуватися з адвокатом. Як повідомив Гальчишак, як правило, психіатрична експертиза триває 21 день.

На питання, чи виявлялися під час перебування в СІЗО у Слюсарчука ознаки психічного захворювання, Гальчишак відповів: «Я вам скажу, що ні».

Як відомо, у листопаді 2011 року Слюсарчука було затримано у Києвi, а згодом доправлено до Львова.

Проти «Доктора Пі» порушено дві кримiнальні справи – за статтею «Шахрайство» і за статтею 358 ККУ «Пiдробка документів».

Раніше львівська газета «Експрес» провела розслідування, внаслідок якого встановили, що у Слюсарчука немає жодної медичної освіти, всі його медичні дипломи – підроблені.

Журналісти стверджують, що результатом діяльності псевдолікаря стало каліцтво десятків обдурених ним людей, а також – щонайменш три смертельні випадки.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua