"«Донбас» програв і третій матч півфінального протистояння з «Торосом»"

4 квiтня 2012

ХОКЕЙ. Донецький хокейний клуб «Донбас» продовжує розчаровувати своїх уболівальників. У третьому матчі півфінальної серії ВХЛ донеччани програли «Торосу» з рахунком 1:4, передає ТСН.

Перший період видався насиченим на події. Залишившись майже на дві хвилини втрьох на екваторі періоду, українці вистояли. А найреальніший шанс донеччани мали на 15-й хвилині, але Олександр Васильєв не реалізував буліт.

Натомість господарі майданчика використали свій шанс перед перервою, коли Дубровський першим встиг на добивання після кидка від синьої лінії Полещука.

На початку другого періоду Анкудинов кидком з гострого кута подвоїв перевагу «Торосу».

А на 33-й хвилині українська команда опинилася у глибокому нокауті. Протягом 11 секунд росіяни двічі «запалили» червоне світло за воротами Степана Горячевських.

Лиш у третьому періоді українцям вдалося «розмочити» рахунок. За дві хвилини до кінця матчу результативним кидком відзначився Володимир Малєвич.

Тепер загальний рахунок серії 0:3 і у четвер протистояння може бути завершено.

Плей-офф ВХЛ. 1/2 фіналу

Матч №3

Нефтекамськ. Льодовий палац. 2000 глядачів

Арбітри: Андрій Бірюков (Москва), Олександр Соін (Москва)

ТОРОС Нефтекамськ, Росія – ДОНБАС Донецьк, Україна – 4:1 (1:0, 3:0, 0:1)

Торос: Сохатський. Дорофеєв-Доронін, Гордєєв-Смірнов-Анкудінов, Зубарєв-Карпов, Степанов-Лучкін-Сентюрін, Полещук-Вахрушев, Ємелін-Глованов-Сальніков, Цирулєв-Суслопаров, Дубровський-Полозов-Панков

Донбас: Горячевських. Малєвич-Люткевич, Піскунов-Бєлухін-Журун, Дидикін-Дубровін, Кочетков-Боровков-Варламов, Селезньов-Єгін, Матерухін-Шафаренко-Доніка, Васільев-Татарінов-Хульт

1:0. Дубровський (Полещук) – 18:10

2:0. Гордєєв (Анкудінов) – 21:26

3:0. Панков (Полозов) – 32:37)

4:0. Дубровський – 32:48

4:1. Малєвич (Кочетков) – 58:01

На 15-й хвилині Васільєв не реалізував буліт

Рахунок в серії – 3:0 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua