"Дороги економічних перспектив"

Ольга ЛОБАРЧУК
28 вересня 2011

ІНФРАСТРУКТУРА. Транспортна складова, вважає голова  Чернівецької облдержадміністрації Михайло Папієв, є чи не найважливішою на даному етапі інвестиційної привабливості Буковини, її туристичного майбутнього.  Реконструкцію міжнародного летовища в регіоні та проведення дорожніх робіт на трасі Чернівці—Герца—КПП Дяківці очільник області взяв під особистий контроль. Перед Службою автомобільних доріг поставлено завдання завершити  на автомагістралі ремонтно-будівельні роботи до 1 жовтня.

З 37400 тис. грн субвенцій, виділених цьогоріч з держбюджету на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання вулиць і доріг комунальної власності України, чернівецькі дорожники мають освоїти до кінця року 8,9 млн грн та понад 15 млн грн з обласного дорожнього фонду, з яких 2,5 млн грн спрямовують на ремонт вулиць обласного центру. 

Завершується добудова злітної смуги чернівецького аеропорту. Кошти на це виділено з міської казни. 3 млн грн з обласної передбачаються на реконструкцію світлосигнального обладнання повітряних воріт регіону.

Ці конструктивні  кроки влади допомогли втримати аеропортові статус міжнародного, важливий для економічних, інвестиційних перспектив краю. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua