"Джанні ІНФАНТІНО «У мене перехопило подих і відняло мову від «Олімпійського»"

17 сiчня 2012

ЄВРО-2012. НСК «Олімпійський» справив неймовірне враження на генерального секретаря УЄФА Джанні Інфантіно. Про це він розповів 17 січня після відвідання головної арени Євро-2012, передає ТСН.

«Коли я на власні очі побачив оновлений стадіон, у мене перехопило подих і відняло мову. Це прекрасна арена з чудовою атмосферою. Зміни, які відбулися на «Олімпійському» з часу мого останнього візиту, вражають. Без сумніву, це один з найкрасивіших стадіонів фінальної частини чемпіонату і глядачі, які прийдуть сюди влітку, у цьому переконаються.

Хоча стадіон не виключно футбольний, і спочатку я навіть боявся, що атлетичні доріжки віддалятимуть глядачів від поля, тепер складається враження, що все поруч. Чудовий дах, сидіння в національних кольорах, комфортні роздягальні – все це робить стадіон дуже особливим. Це арена найвищого європейського рівня», - сказав Інфантіно в інтерв'ю прес-службі арени.

Нагадаємо, що «Олімпійський» прийме п’ять матчів фінального турніру – три гри у групі D, чвертьфінал та фінал (дивіться календар чемпіонату Європи).



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua