"Екскурсія для майбутніх десантників"

Наталія БІЛОВИЦЬКА
10 серпня 2012

ВИХОВАННЯ. Співробітники управління СБУ в Дніпропетровській області не залишають без уваги вихованців підшефних навчальних закладів не тільки на Новий рік та Святого Миколая, але й упродовж року. Звісно, дітлахам, — а особливо хлопчикам, як майбутнім захисникам вітчизни, — цікаво подивитися на бойову техніку, стрибки парашутистів або застосування прийомів рукопашного бою. Таку можливість учні навчально-реабілітаційного центру «Горлиця» отримали: їхні шефи із спецслужби влаштували для дітей-сиріт екскурсію на свято десантників у селищі Гвардійське Дніпропетровської області.

У День Високомобільних десантних військ на місцевому стадіоні свої навички у стройовій підготовці, володінні прийомами рукопашного бою, холодною та вогнепальною зброєю демонстрували військовослужбовці 25-ї окремої повітряно-десантної бригади. Із великим захопленням дивилися вихованці «Горлиці» на десантування групи парашутистів з висоти 1400 м та показовий бій із застосуванням десантної військової техніки.

«Мені усе сподобалось: і бойова техніка, і стрибки парашутистів. Я також мрію навчитися стрибати з парашутом та відслужити строкову у Високомобільних десантних військах», — поділився своїми враженнями та планами випускник навчально-реабілітаційного центру «Горлиця» Василь Функлер. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua