"Емоції помістили у фотоальбом"

Світлана ГАЛАУР
23 сiчня 2013

ВИДАННЯ. У Харкові презентували подарунковий фотоальбом, у якому зібрані найяскравіші світлини, зроблені торік під час проведення Єврочемпіонату з футболу. Його, за ініціативою харківської журналістки Лії Хмари, створили молоді майстри. 250 фотографій у трьох розділах присвячені окремо футбольним матчам, фан-зоні та емоціям людей. Усі вони супроводжуються англійсько-українським текстом.

Як розповіла  ініціаторка проекту Лія Хмара, ідея створити таку збірку виникла в ході розмов між людьми, які живуть в одному місті, дружать і працюють пліч-о-пліч  уже не один рік. Одне слово, кілька фотографів, які висвітлювали визначну історичну подію в Харкові минулого літа, вирішили, що із напрацьованого ними  матеріалу можна зробити збірку.  Основну частину його становлять роботи чотирьох  фотографів—Дмитра Нейморока, Ольги Іващенко, Михайла Масловського і Олега Пальчика.

Наклад подарункового фотоальбому невеликий — усього 500 примірників. Купити його у вільному продажу не можна, оскільки він призначається для  вручення гостям та іноземним делегаціям, які відвідуватимуть Харків. Але автори проекту мають надію, що з часом фотоальбом перевидадуть, він поступить у торговельну  мережу, де його зможе  придбати кожен бажаючий. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua