"Ерікссон прилетить до Києва на переговори з ФФУ"

17 грудня 2012

ФУТБОЛ. Шведський фахівець Свен-Йоран Ерікссон, який є одним з двох претендентів на посаду головного тренера збірної, дав згоду на попередні перемовини з керівництвом Федерації футболу України, передає УКРІНФОРМ з посиланням на Спорт-Экспресс в Украине.

Як повідомив виданню перший віце-президент ФФУ Анатолій Попов, недільна зустріч у Флоренції, на якій повинен був підписуватись контракт зі шведським фахівцем та про яку повідомляли напередодні з посиланням на власні джерела електронні ЗМІ, сторонами не планувалася.

За словами Попова, найближчим часом Ерікссон прилетить до Києва, де обговорить з президентом ФФУ Анатолієм Коньковим і главою тренерської ради Миколою Фоменком умови співпраці з українською федерацією.

Якщо буде досягнуто домовленості, Ерікссон і Фоменко до кінця року виступлять перед виконкомом зі своїми програмами, після чого буде прийнято остаточне рішення.

У випадку, якщо шведа не влаштують запропоновані йому умови, Попов припускає будь-якого варіанту розвитку подій, включаючи появу додаткових претендентів на вакантний пост.

Нагадаємо, принципову згоду очолити Україну дав також інший кандидат на цю посаду – Михайло Фоменко.

Як повідомлялось, перший віце-президент ФФУ Анатолій Попов заявив про те, що контактів з Ерікссоном ще не було. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua