"Уряд інвестує у спорт і в майбутні рекорди"

11 жовтня 2011

РІШЕННЯ. На вчорашньому засіданні Кабінет Міністрів вніс зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для створення та розвитку матеріально-технічної бази спорту.

Зміни до Порядку використання коштів внесено з метою створення належних умов для підготовки спортсменів вищої категорії, збереження та забезпечення ефективного використання баз олімпійської та паралімпійської підготовки. Зокрема, кошти буде використано для оплати комунальних послуг та енергоносіїв, проведення поточного ремонту обладнання, інвентарю та будівель. Стануть реальністю й капітальні ремонти будівель і спортивних споруд, необхідних для забезпечення підготовки спортсменів національних збірних команд та проведення всеукраїнських і міжнародних змагань.

Загалом рішення сприятиме врегулюванню нормативно-правових та організаційних засад використання коштів держбюджету, передбачених МОН для розвитку матеріально-технічної бази вітчизняного спорту, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабміну. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua