"Фоменко скликає козаків"

20 травня 2016

Головний тренер національної команди України Михайло Фоменко оголосив учора розширений список гравців, викликаних на підготовчий збір до фінальної частини Євро-2016. Під час прес-конференції, що відбулася в Будинку футболу, також ішлося про підготовку першої команди до континентальної першості.

Нині на полях навчально-тренувальної бази «Динамо» в Конча-Заспі розпочнеться тренування присутніх на зборі гравців. Перші тридцять хвилин тренування будуть відкритими для представників мас-медіа. 22 травня до присутніх на зборі приєднаються представники «Шахтаря» й «Зорі», які братимуть участь у фіналі Кубка України. А вже в неділю, о 12-й годині, на Михайлівській площі у Києві, відбудеться церемонія офіційних проводів «синьо-жовтих» на фінальний турнір Євро-2016. Одразу з площі автобус зі збірниками вирушить до аеропорту «Бориспіль», звідки літак збірної України візьме курс на Італію, де відбудеться перший підготовчий збір національної команди.

Цього дня у вболівальників буде змога пригадати шлях нашої збірної до фінальної частини першості континенту, привітати та надихнути футболістів, які захищатимуть честь України на футбольних полях Франції, отримати м’ячі з автографами гравців «синьо-жовтих», та разом із гуртом «Тінь сонця» виконати пісню «Їхали козаки», яка буде музичною візитівкою нашої команди на Євро-2016.

Згідно з правилами УЄФА, кінцева заявка має бути подана не пізніше ніж 30 травня. До неї увійдуть 23 футболісти. 

Ганна РОМАШКО
для «Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua