"Футбол зробив політику"

5 липня 2012

ЗУСТРІЧ. Президент Віктор Янукович та відомий футболіст Андрій Шевченко обговорили питання розвитку футболу в нашій країні, повідомляє прес-служба глави держави. 

«Ми дуже багато говорили про те, як добре відбувся чемпіонат Європи, який резонанс був на континенті й у світі з приводу його проведення в Україні та Польщі. Усі залишилися дуже задоволені, — сказав футболіст після зустрічі з главою держави. — Президент подякував за гру, за прекрасний виступ збірної України».

Говорячи про актуальність розвитку футболу в Україні, Андрій Шевченко зокрема відзначив важливість проведення відповідних уроків у школах. «Це дуже важливо, бо після чемпіонату Європи до футболу дуже великий інтерес. Я вважаю, що в Україні це спорт номер один, і його треба розвивати», — наголосив спортсмен.

А пізніше, на засіданні Громадської гуманітарної ради, Віктор Янукович розповів, що під час розмови з Андрієм Шевченком ішлося про проведення урочистого прийому, присвяченого закриттю Євро-2012. «Щоб підбити підсумки, подякувати людям, потиснути руки», — сказав він.

Віктор Янукович зауважив, що після Євро-2012 сприйняття України у світі змінилося. «Ми спочатку почули від представників ЗМІ, потім уже почали говорити представники всіх країн, вболівальники, які приїхали в Україну.  Нічого, крім добрих слів про нашу державу, наших людей, нашу землю вони не казали», — зазначив Президент. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua