"Гайтана вийшла у фінал Євробачення"

25 травня 2012

СЕРЕД КРАЩИХ СПІВАКІВ ЄВРОПИ. Співачка Гайтана, яка представляє Україну на «Євробаченні-2012», вийшла у фінал міжнародного пісенного конкурсу.

Як повідомляє прес-служба Першого національного телеканалу, який проводить пряму трансляцію Євробачення, Гайтана виступила 24 травня у другому півфіналі під номером 7 з піснею «Be My Guest».

«Українська представниця, співачка Гайтана, яка виконувала свій барвистий 3D номер, за результатами голосування пройшла у фінал», - відзначається у повідомленні.

Усього у другому півфіналі свої пісні виконали 18 учасників, 10 з них у результаті пройшли у фінал, який відбудеться 26 травня.

У ньому, крім Гайтани, візьмуть участь Лорін (Швеція) з композицією «Euphoria», Туджі (Норвегія) з піснею «Stay», Курт Каллея (Мальта) з піснею «This Is The Night», Джан Бономо (Туреччина) з піснею «Love Me Back», Отт Лепланд (Естонія) з композицією «Kuula», Донні Монтелл (Литва) з композицією «Love Is Blind», Каліопі (Македонія) з піснею «Црно і бело», Желько Йоксимович (Сербія) з піснею «Ніе убав Ствар» і «MayaSar» (Боснія і Герцеговина) з композицією «Korake Ti Znam».

Нагадаємо, у першому півфіналі перемогли Ісландія, Угорщина, Албанія, Румунія, Кіпр, Греція, Росія, Ірландія, Молдова і Данія.

У фіналі Євробачення, крім тих, хто переміг у півфіналах, братимуть участь представники Великої Британії, Німеччини, Іспанії, Італії, Франції і Азербайджану.

Нагадаємо, 18 лютого Гайтана стала переможцем національного відбору «Євробачення-2012».

На «Євробаченні-2011», що відбулося 10-14 травня 2011 року в Дюссельдорфі (Німеччина), представниця України Міка Ньютон посіла 4-е місце.

УКРІНФОРМ



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua