"Гарних куточків побільшало"

Владислав КИРЕЙ
25 сiчня 2012

КОНКУРС ГОСПОДАРІВ. Власники охайно прибраних дворів навколо багатоповерхівок, прикрашених квітами балконів та вікон, чепурних торгово-офісних територій протягом усього минулого року змагалися між собою за право стати переможцями в загальноміському конкурсі «Оточи себе красою» в Черкасах. Недавно визначено найкращих господарів серед городян.

 – До прикрашання міста долучилися близько півсотні жителів, – розповіла начальник відділу дизайну навколишнього середовища та реклами міської ради Оксана Поліщук. – Це й приватні підприємці, і звичайні жителі, які прикрасили свій балкон чи територію біля будинку, і лікувальні заклади, і комунальні підприємства. Власники унікальних клумб, декоративних газонів з квітами та цікавим вирішенням ландшафтного дизайну мали можливість заявити про себе та одержати цінний подарунок. Що ж до відзнак, то цьогоріч, крім призерів та переможців, була введена ще й номінація «Гран-прі». Її вибороли почесні учасники, котрі беруть участь у конкурсі вже три роки підряд.

Креативних городян міська рада нагородила садовими наборами, а також новорічними прикрасами, штучними ялинками. До того ж, кожному представнику від вулиць та осель вручили таблички на будинок з надписом «Оточи себе красою». Найголовнішу нагороди —  безкоштовний ландшафтний дизайн клумби, облаштування елементів дитячого майданчика та лавочки — отримали номінанти, які змагалися в облаштуванні прибудинкової території біля багатоповерхових житлових будинків.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua