"Газета, яка і поінформує, і розрадить"

Наталя ЗВОРИГІНА
16 червня 2012

ДЕНЬ ПЕРЕДПЛАТНИКА. Запорізькі поштовики запровадили лотерею задля популяризації періодики
 

Традиційні інформаційні акції «День передплатника», організовані фахівцями  Головпоштамту Запорізької дирекції «Укрпошти», що об’єднують  митців  редакційної кухні періодичних видань та їх читачів,  дедалі більше набувають популярності у Запоріжжі. Щоразу кількість  їх учасників незмінно зростає.

— Такі акції проводимо регулярно, щонайменше один раз у квартал,  напередодні  розгортання масової передплатної кампанії. На  нинішню акцію прийшли  майже сотня   людей, — коментує заступник начальника відділу передплати  Надія Жилінська. —  Потенційних передплатників зацікавила можливість зустрітися із представниками редакційних колективів газет, що розповсюджуються у нашому регіоні. Втім,  головними факторами привабливості «Дня передплатника»  для запоріжців зазвичай  стає  шанс  оформити  на місці пільгову передплату  на будь-яку періодику та взяти участь у лотереї з розіграшу призів від видань.

 «Урядовий кур’єр» користується попитом і серед пересічних громадян. Фото автора 

Редакції газет подали до призового фонду поштової  лотереї різноманітні цікаві речі: художню літературу, інтер’єрні прикраси, канцелярські товари тощо. «Урядовий кур’єр», не відриваючись  від   колег  по журналістському цеху,  і собі   підготував  потенційним передплатникам   чудові призи:  м’які іграшки  — симпатичних   дракончиків, що за китайським календарем є символом нинішнього року і приносять власникам удачу, а також  набори судків для пікніку. І як виявилося, не прогадав. Бо бажаючих здобути такі приємні подарунки виявилося чимало.

В очікуванні часу, на який було призначено  розіграш призів,  читачі газет могли відверто поспілкуватися із журналістами. Приємно було дізнатися від Діни Яківни  Слєсаревської, яка  61 (!) рік пропрацювала  викладачем у Запорізькій середній школі № 72,  а нині перебуває на пенсії, що вона вважає «Урядовий кур’єр» здатним «і об’єктивно поінформувати, і розрадити».

— Щоранку з радістю очікую на зустріч із новим примірником газети, бо від неї у мене підвищується настрій, — поділилася особистим  Діна Яківна. —  На її шпальтах йдеться про  найважливіші  події у нашій країні і світі. Такі видання  нам потрібні. От і  прийшла  на цю  акцію, щоб подовжити свою  передплату. Хочу подякувати творчому колективу «Урядового кур’єра» за його корисну роботу.

За інформацією відділу передплати Запорізької дирекції «Укрпошти», в рамках акції тільки  на Головпоштамті   на друге півріччя було передплачено  понад 160 видань, з яких 107 — для підприємств і організацій міста, а 57 — оформили приватні особи. Всього ж в Запорізькій області на друге півріччя вже передплачено понад півтисячі примірників «Урядового кур’єра».

— Ця газета користується попитом, — підтвердила   заступник начальника відділу передплати Надія Жилінська. — Якщо раніше її передплачували здебільшого  для керівників  підприємств, то останнім часом  збільшилася кількість передплатників серед пересічних громадян. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua