"Гнів Сонця обернеться для Землі грандіозними геомагнітними бурями"

30 серпня 2012

ТРІСНУТЕ СВІТИЛО. Згідно Слов’яно-Арійському календарю зараз на календарі зовсім не 2012 рік, а 7520-й. Це 144-е літо в Колі Життя і 16-е літо в Колі Років. Рік підбиття підсумків. А зовсім скоро, 22 вересня, почнеться 7521-ті літо від створення світу в зоряному храмі. З цієї дати на Землі починається нова епоха – День Сварога. Як запевняють прихильники давньослов’янського вчення, саме ця дата стане початком процесу, який вони називають чищенням Землі сонячною енергією. Їх підтримують і нумерологи. За їх підрахунками, чистка триватиме 87 днів і завершиться квантовим стрибком, апокаліпсисом.

Тобто нас знову лякають, що призначений на 22 грудня кінець світу за календарем майя таки неминучий.

Апокаліптичні настрої несподіваним чином збіглися і з викладками вчених. За їхніми прогнозами, чорні лінії, що з’явилися на Сонці, їх охрестили тріщинами або скупченням холодної речовини, обернуться грандіозними геомагнітними бурями. Пік гніву нашого світила, за прогнозами астрономів, припадає якраз на 22 вересня 2012 року.

Учені попереджають: в результаті сонячної атаки може бути паралізована електроенергетична система Землі, знищена комп’ютерна техніка. Слідом за сонячної бурею передрікають тривалу економічну кризу, наслідки якої можуть обернутися політичним і навіть військовим протистоянням.

«Називати точні дати початку сонячної активності неможливо», – говорить Павло Свиридов, астролог і футуролог. – Це все одно якби мураха взявся прогнозувати, коли людина наступить ногою на мурашник. Вчені вже давно обіцяють сонячну активність, за розрахунками, вона повинна була початися ще два роки тому. Але поки наше світило демонструє затишшя. І це теж тривожний знак, який показує, що ми дуже мало знаємо про нашу зірку і погано розуміємо процеси, які лежать в основі її існування. Так що очікувати початок кінця саме 22 вересня, звичайно, не варто. Але й виключати небувалу сонячну активність теж, звичайно, не можна. Тим більше після настільки затяжного затишшя.

«А які ваші прогнози на осінь 2012-го? Чи можливий економічний чи політичний криза, якою нас лякають»?

«Комплекс економічних проблем назріває, і наступний криза неминуча, вона може відгукнутися серйозним міжнародним конфліктом. Кілька арабських країн тримають високі ціни на нафту ось уже кілька десятиліть. І тенденцію позбавити їх цього впливу на сучасний світ не помічати неможливо. Нашому уряду я б порадив не намагатися захищати ту ж Сирію, а зосередитися на власних проблемах. Гостра фаза світової кризи неминуча. В економічному плані це може бути відмова від єдиної світової валюти, від долара.

«І коли ж чекати цих потрясінь»?

«Це друга половина жовтня».

Геральда Селенте називають американським Нострадамусом. Він ще три роки тому передрік, що в 2012-му США охопить депресія набагато глибша, ніж Велика депресія 1929 року.

За його пророцтвом, натовпи безробітних, що розорилися і незаможних влаштують масові мітинги протесту. Розпочнуться голодні бунти. Гряне революція. І в результаті США втратять статус великої держави.

Подібні біди прогнозують і експерти НАСА. Тривожний збіг …

Геральд Селенте очолює в США Інститут дослідження трендів, виступає головним економічним аналітиком, випускає щомісячний журнал. У свій час він передбачив розпад СРСР, обвал фондового ринку 1987 року, криза азіатських валют у 1997 році. Він передрік і кризу 2008 року.

NEWS ONE



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua