"Голоси мормонів Обамі точно «не світять»"

Оксана ГОЛОВКО
1 червня 2012

ПОЛІТИЧНІ ПЕРЕГОНИ. Мітт Ромні забезпечив собі місце кандидата в президенти США від Республіканської партії на виборах, які відбудуться в листопаді. Це стало зрозуміло  після праймеріз, які пройшли днями  в одному з  ключових американських штатів — Техасі.

Пан Ромні стане першим мормоном, який балотуватиметься в президенти США від однієї з ключових партій. Офіційно його оголосять кандидатом від Республіканської партії в другій половині серпня, коли  у Флориді пройде  партійний з’їзд.

Опитування громадськості свідчать, що нині Мітт Ромні впритул наблизився до чинного президента та кандидата від Демократичної партії Барака Обами. І навіть те, що команда Ромні з помилками написала слово «Америка»  в своїй програмі  для смартфонів, істотно не вплинуло на  результат. Зрештою,  в Білому домі теж помиляються.

Нині триває запекла боротьба між демократами та республіканцями за голоси тих виборців, які не входять до жодної з партій. Цікаво, чи допоможе в цьому Баракові Обамі, який місяцями уникав висловлювань з приводу гомосексуальних шлюбів, його заява, що одностатеві пари повинні мати можливість одружуватися? 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua