"Головне — прийняти бюджет"

6 вересня 2011

ВЕРХОВНА РАДА. Перший віце-прем’єр-міністр, міністр економічного розвитку і торгівлі Андрій Клюєв обіцяє, що уряд у вересні подасть до парламенту проект закону «Про державний бюджет України на 2012 рік» та проект Програми соціально-економічного розвитку держави на наступний рік.

Як передає УНІАН, про це він сказав на засіданні Погоджувальної ради лідерів фракцій та голів комітетів парламенту. За словами урядовця, нині  завершується робота над цими документами.

У свою чергу лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов зауважив, що у найближчі два тижні парламент має серйозно попрацювати насамперед з Міністерством фінансів, Кабінетом Міністрів з тим, щоб були враховані всі питання, до того як проект бюджету буде розглянуто у ВР.

А Голова Верховної Ради Володимир Литвин вважає, що перед розглядом проекту Програми соціально-економічного розвитку України на 2012 рік і розглядом проекту держбюджету доцільно було б заслухати загальну доповідь уряду, в якій буде дана оцінка і бачення нинішньої ситуації.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua