"Готовність «Донецька» — кінець року"

13 вересня 2011

ЄВРО-2012. Новий термінал аеропорту «Донецьк» введуть в експлуатацію наприкінці грудня нинішнього року. Про це повідомив віце-прем’єр-міністр — міністр інфраструктури Борис Колесніков під час наради в Донецьку щодо  підготовки міста до фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

На нараді, що відбулася у будівлі нового термінала міжнародного аеропорту «Донецьк», обговорювалися питання здачі в експлуатацію аеропорту, будівництва і реконструкції доріг, готовності готельного комплексу тощо.

Зокрема, йшлося про оздоблювальні роботи термінала, паркінг, інженерне і технологічне устаткування, благоустрій прилеглої території. Віце-прем’єр поставив жорсткі терміни — до 28 грудня поточного року аеропорт має бути зданий в експлуатацію.

При цьому він додав: «Ми не можемо персонал готувати теоретично, тобто в чистому полі, ми маємо готувати його тут. Тому для польотів авіакомпаній термінал буде відкритий в останню неділю березня». Міністр також повідомив, що на початку наступного року термінал почне приймати внутрішні рейси.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua