"Готуємося до літа: кращі способи провести епіляцію та схуднути"

21 квiтня 2016

До сезону відпусток залишилося зовсім небагато. Саме час подбати про те, щоб не соромитися вийти на пляж і з успіхом зачаровувати протилежну стать. Як саме доглядати за собою – ми поцікавилися у тих жінок, яким це найкраще вдалося.

– Я вирішила подбати про епіляцію заздалегідь, адже після процедури не можна засмагати два тижні, – розповіла львів’янка Христина Вітрук. – Звернулася до салону Lazer Beauty, тому що тут лазерна епіляція проводиться найбільш безпечно і використовують найкраще устаткування на території України, тобто діодний лазер найсучаснішої моделі. Переваги його в тому, що цей лазер забезпечує найвищу ефективність видалення небажаного волосся назавжди, а також практично повна відсутність болю під час процедури.

До речі, завдяки мережі Lazer Beauty у сфері лазерної епіляції Львів сьогодні посідає передове місце в Україні. Тож як чоловіки, так і жінки можуть скористатися можливістю обслуговування за найвищим рівнем світових стандартів. При цьому з клієнтами тут поводяться чесно: тим, у кого є протипоказання до лазерної епіляції, відмовляться її проводити. А якщо у клієнта дуже світле волосся або цілком свіжа засмага на шкірі, повідомлять, що лазерна епіляція у таких випадках немає сенсу. Адже ніде в світі поки що не навчилися ефективно і головне безпечно видаляти такий тип волосся.

Як вирішити ще одну проблему напередодні поїздки у відпустку – позбутися зайвої ваги? Киянка Антоніна Михайлюк має свій перевірений рецепт. Рік тому вона перейшла на натуральний раціон харчування, в якому багато свіжих овочів, фруктів, зелені. Результат – легко позбулася 20 зайвих кілограмів, а заодно і проблем зі здоров’ям.

«По-перше, я не вписую себе в якісь рамки і ніяк себе «обзиваю», хоча моє харчування дуже близьке до природного, – каже жінка. – Але не тому що я вегетаріанка чи сироїдка, а тому, що моєму організму наразі так краще. Тобто мій підхід відрізняється від того, як люди сьогодні часто себе обмежують. Скажімо, вирішив стати сироїдом – значить їм лише банани, апельсини і арахісом закушую. Ні! Я пропоную людям вписувати себе в природу. Не забороняти собі щось, а розширювати, збагачувати свій раціон новими корисними продуктами, стравами. Вони поступово перелаштовують організм і витісняють із раціону те, що непотрібне і шкідливе».

За словами пані Антоніни, таке харчування значно полегшує життя. Починаєш менше думати про їжу, менше піклуватися про неї, менше готувати, тратити на це менше грошей, а енергії стає більше. Нові страви і очистять організм, і поступово перелаштують смаки. І це ще й економія в нинішню кризу.

Валентина КОВАЛЬ
для «Урядового кур'єра»

 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua