"Грабіжники викрали в Мілані унікальні коштовності на 10 мільйонів євро"

14 травня 2012

«КОШТОВНА» КРАДІЖКА. Унікальні коштовності на суму 10 мільйонів євро було викрадено в Мілані групою грабіжників, імовірно вихідців з Латинської Америки, повідомили в понеділок місцеві ЗМІ з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

Жертвою зухвалого пограбування стала 52-річна Роза Марія Буччеллаті (Rosa Maria Buccellati), дружина глави всесвітньо відомої фірми Buccellati, сама назва якої вже близько ста років є символом італійського стилю в ювелірному мистецтві.

У неділю ввечері жінка поверталася на своєму автомобілі після завершення виставки антикваріату, що проходила в самому центрі Мілана. На передньому сидінні машини поруч із собою вона розмістила невеликий чемоданчик, в якому знаходилися близько ста рідкісних ювелірних виробів сімейної фірми.

Грабіжники діяли за добре відпрацьованою схемою. Безпосередньо перед в'їздом в гараж автомобіль Буччеллаті несподівано протаранила інша машина, з якої вийшла жінка і стала вибачатися за заподіяну шкоду. Поки винуватиця ДТП відвернула увагу господині безцінного вантажу, її спільник вихопив з салону валізу з коштовностями і миттєво зник з місця злочину на іншому автомобілі. Буччеллаті спробувала переслідувати грабіжника, але не змогла його наздогнати. Коли ж вона повернулася на місце події, винуватиці аварії там вже не було.

РИАНОВОСТИ



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua