"Хакери з групи Anonymous очолили список найвпливовіших людей світу"

19 квiтня 2012

РЕЙТИНГ. Російський блогер Олексій Навальний увійшов до TOP-100 найвпливовіших людей світу 2012 року за версією американського журналу The Time і, згідно з результатами голосування на сайті, обійшов обраного Президента РФ Володимира Путіна, посівши шосте місце, передає УКРІНФОРМ з посиланням на Газета.ru. 

«Природа впливовості змінюється. Вона ніколи не була настільки простою і водночас ефемерною. Тому ми постаралися вибрати тих людей, чий вплив не лише стабільний, але і, в більшості випадків, призводить до позитивного результату», – пише The Time.

На сайті журналу вказується, що зі всіх лідерів російської опозиції Навальний спричинив Путіну «найбільшого головного болю».

Згідно з голосуванням, Володимир Путін посів одинадцяте місце, проте до остаточного списку, відібраного редакцією, він не увійшов.

Перше місце в списку посіли хакери з групи Anonymous. Президент США Барак Обама посідає лише 21 позицію.

Цього року до списку увійшли політичні діячі, бізнесмени, учені, а також зірки спорту та шоу-бізнесу.

TOP-100 журналу The Time складається у два етапи. На першому читачам пропонується проголосувати в Інтернеті за кандидатури з попереднього списку, який нараховує 200 прізвищ. Остаточний шорт-ліст формується редакторами видання. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua