"Хочемо прийняти великий баскетбол"

7 липня 2011

ПЕРСПЕКТИВА. Президент Віктор Янукович та голова Федерації баскетболу Олександр Волков обговорили питання розбудови інфраструктури, необхідної для проведення чемпіонату Європи з баскетболу 2015 року.

«Президент поставився до цих питань дуже серйозно… Ми готові працювати і піднімати інфраструктуру не лише баскетбольну, а в цілому спортивну», — сказав Олександр Волков.

Він додав, що Президент наголосив на необхідності створення відповідної інфраструктури передовсім для перемоги заявки України за право приймати цей престижний турнір, адже наша держава має серйозних конкурентів.

18 грудня відбудеться вибір країни, яка прийматиме у себе цей турнір. «Ми маємо представити нашу програму, проекти палаців спорту. Це буде дуже плідна та інтенсивна робота», — відзначив голова Федерації баскетболу.

Як повідомляє прес-служба Президента, Віктор Янукович на зустрічі з Олександром Волковим також обговорив питання, які стосуються збірних команд з баскетболу, перебігу чемпіонату України з цього виду спорту, а також розвитку дитячого баскетболу.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua