"Хто допоможе селянину?"

Ольга ЛОБАРЧУК
20 квiтня 2012

ЗМІ. Інформаційну підтримку аграріям на Львівщині надаватиме нова безкоштовна газета «Агрофорум». Її перший номер презентували нещодавно у Львівському прес-клубі реформ. Газета виходитиме щомісяця на гроші уряду і МЗС Королівства Данія у рамках європейської програми добросусідства 5-тисячним тиражем. Кожна сільрада області, а також обласна і районні адміністрації отримуватимуть по сім газет для безкоштовного розповсюдження серед місцевих фермерів і кооперативів.

— Майже 35 господарств уже отримали консультаційну та фінансову допомогу в рамках європейської програми добросусідства, — розповідає керівник проекту Річард Розвадовський, — але задовольнити інтерес усіх охочих не можемо фізично. Тож вирішили зробити благородну справу і розпочати видання газети, що надаватиме практичну інформацію селянину для прийняття правильних рішень. Очікується, що завдяки їй представники малого і середнього бізнесу матимуть більше шансів для втілення своїх креативних ідей, зокрема в руслі програм уряду.

У нашій газеті селянин знайде відповіді на будь-які запитання — від страхування врожаю до того, як написати і куди подати документи на держпідтримку для створення обслуговуючого кооперативу чи одержання безповоротних коштів на розвиток тваринництва, садівництва, сімейної ферми, наголосила її головний редактор Ірина Єгорова. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua