"І працюють стабільно, і про перспективу дбають"

Оксана МЕЛЬНИК
16 червня 2011

ІНВЕСТИЦІЇ

А за співпрацю — спасибі! — сказали на Львівщині представникам великого і середнього бізнесу, які провадять в області підприємницьку діяльність та розвивають економіку. Найпотужніші з тих, які за підсумками роботи у 2010 році сприяли розвитку регіону, збільшили обсяги виробництва, створили нові робочі місця, запровадили нові технології, забезпечили надання якісних і конкурентоспроможних послуг та були соціально відповідальними перед працівниками й громадою, удостоїлися звання «Інвестор року». 

Інвестиційна привабливість Львівщини навіть попри непросту економічну ситуацію в державі та світі зростає. Збільшується відповідно і  кількість тих, хто має намір вкладати кошти в розвиток економіки нашого краю. Впродовж 2010 року в різні галузі інвестовано понад $100 млн, а з початку року на Львівщину надійшло 25 млн капіталовкладень. За час незалежності сума іноземних інвестицій перевищила $1,3 млрд. Найбільші капіталовкладення отримали фінансова галузь, промисловість, сільське господарство, торгівля, транспорт і зв’язок.

Утім представники вітчизняного і західного бізнесу цікавляться не лише  Львовом: немало фінансових ресурсів вкладено у розвиток підприємств Буського, Стрийського та Кам’янсько-Бузького районів. Тому важливо, наголосив голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк, аби влада сприяла розвитку бізнесу та забезпечила рівні умови для вітчизняних та іноземних інвесторів.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua