"Інвестиційний портал Рівненщини"

Інна ОМЕЛЯНЧУК
21 сiчня 2016

На Рівненщині створили інвестиційну карту, якій поки що нема аналогів в Україні. Вона запрацювала на сайті Рівненської агенції із залучення інвестицій Investsinrivne. Карту презентували керівникам районів, міст та громадськості. На інтерфейс ресурсу нанесено земельні ділянки, об’єкти нерухомості та ділянки із незавершеними будівлями — майнові та сільськогосподарські комплекси. Це комунальні, державні і приватні об’єкти, які, сподіваються розробники, будуть цікавими потенційним інвесторам. Їх короткий опис можна побачити, натиснувши відповідний знак.

— Така карта постійно поповнюватиметься новою інформацією й популяризуватиме Рівненщину для всього світу. Новий інтернет-ресурс має дві версії: англійсько- та українськомовну, — розповів експерт з питань інвестиційної діяльності та розвитку інфраструктури Олександр Ковальчук.

Віртуальний інвестиційний портал дасть змогу не тільки рекламувати переваги області, а й сприятиме залученню коштів іноземних донорів через гранти.

— Щоб об’єкт був інвестиційно привабливим, потрібно дбати і про інфраструктуру навколо нього, — завбачливо радить рівнянам директор департаменту розвитку та інвестиційних проектів адміністрації Любліна (Польща) Кшиштоф Лонтка. — А це комунікації, дороги, людський ресурс.   



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua