"Інвестиції врятують від кризи"

18 жовтня 2011

ПРІОРИТЕТ. Якщо економічна ситуація у світі і надалі погіршуватиметься, то все більше уваги влада України звертатиме на створення умов для інвесторів. На цьому наголосив віце-прем’єр-міністр — міністр соціальної політики Сергій Тігіпко, виступаючи у Трускавці на Міжнародному економічному форумі «Економічна інтеграція — національні пріоритети».

Він переконаний, що одним із основних показників ефективності роботи голів обласних та районних держадміністрацій має бути залучення інвестицій у регіони та створення нових робочих місць: «Що більше інвестицій, то більше внутрішній ринок, то менша залежність від зов?нішнього світу. Досвід показує, що ті країни, які мають потужний внутрішній ринок та попит, зазнають набагато меншого впливу кризи».

Також Сергій Тігіпко заявив, що Україна не зверне з обраного курсу реформ. «Україна є другою за бідністю країною в Європі, хоча має унікальний потенціал для розвитку. Змінити цю ситуацію і поліпшити рівень життя населення можна лише за допомогою реформ», — цитує слова урядовця його прес-служба. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua