"iPad 3 з’являться у продажу в березні 2012 року"

17 сiчня 2012

НОВИНКА. Планшети iPad третього покоління надійдуть у роздрібний продаж у березні 2012 року, передає з посиланням на анонімні джерела, близькі до Apple, агентство Bloomberg.

iPad 3, за даними журналістів, вже запущений у виробництво. Компоненти для планшету випускають азійські компанії - партнери Apple. Збиранням планшетів за традицією займається тайванська Foxconn Technology Group. На повну потужність виробництво iPad 3 буде розгорнуто в лютому.

Bloomberg розкриває деякі характеристики пристрою. Від попередніх моделей новий iPad відрізнятиметься більш креативними функціями екрану, чотирьохядерним процесором і підтримкою мереж четвертого покоління (LTE).

Очікується, що iPad 3 стане першим мобільним пристроєм Apple, який вийшов після смерті співзасновник компанії Стіва Джобса. Джобс помер на 57-му році життя 5 жовтня 2011 року, на наступний день після презентації смартфона iPhone 4S. На заході він не був присутній.

Перше покоління планшетів iPad Apple представила в січні 2010, а друге - у березні 2011 року. Загалом було продано понад 40 мільйонів пристроїв, що принесло Apple 23,5 мільярда доларів.

Лента ru 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua