"Йорданія купуватиме в Україні зерно та метал"

10 квiтня 2012

ТОРГІВЛЯ. Україна та Йорданія розвиватимуть співпрацю у сферах сільського господарства, хімічної промисловості, фармацевтики, будівництва, металургії, туризму тощо. Такої домовленості досягнуто під час другого засідання спільної українсько-йорданської комісії з торговельно-економічного співробітництва, повідомляє  прес-служба АМКУ.

Засідання відбулося під керівництвом Голови Антимонопольного комітету України Василя Цушка і міністра промисловості та торгівлі Йорданського Хашимітського Королівства Самі Гаммо.

Українська делегація презентувала експортний потенціал українських підприємств.

Як підкреслив Цушко, уряд України готовий максимально сприяти створенню умов для йорданських інвесторів.

Йорданська сторона висловила зацікавленість у закупівлі в Україні зерна та металу, експорті фармацевтичної продукції, овочів і фруктів та підвищенні обізнаності українських туристів щодо оздоровчих можливостей йорданських курортів.

У рамках роботи Комісії відбулася зустріч Голови Комітету з прем’єр-міністром Йорданії Аун Аль-Хасавне. За результатами перемовин досягнуто порозуміння щодо перспективи створення спільних українсько-йорданських підприємств.

До складу української частини Комісії увійшли представники органів влади, державних підприємств, організацій та бізнесу. 

УНН 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua