"Кабмін допоможе розробити бюджет АРК "

3 вересня 2011

ІНІЦІАТИВИ. Президент Віктор Янукович обговорив ситуацію в Автономній Республіці Крим з головою Верховної Ради Володимиром Константиновим і першим заступником голови Ради Міністрів АРК Павлом Бурлаковим.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Верховної Ради і Ради Міністрів Криму, зустрічі з главою держави відбулися в Києві.

Зокрема, спікер доповів Президентові про роботу парламенту та уряду автономії «із стабілізації соціально-економічного становища в республіці» і про плани роботи депутатського корпусу до кінця року. Обговорювалися й питання, що стосуються взаємодії центральної і кримської влади.

Павлу Бурлакову Президент дав доручення докладно проробити з урядом України бюджет автономії 2012 року. Віктор Янукович підтримав ініціативу проведення в жовтні

II Чорноморського економічного форуму, де планується участь представників урядів країн Причорноморського регіону, Євросоюзу, членів Кабміну України і ділових кіл.

Схвалено й організацію офіційного візиту кримської делегації до Китаю в листопаді. «Це дуже важливий візит з відвіданням Пекіна, Гонконгу і презентацією Криму на найбільшій азіатській інвестиційній виставці MIPIM Asia 2011», — зазначив кримський урядовець.

Він також доповів про підсумки економічного розвитку автономії за 7 місяців і про плани роботи уряду до кінця року.

«Віктор Янукович наголосив на своїй незмінній позиції і надалі підтримувати Крим і кримську команду в реалізації всіх розпочатих соціально-економічних програм півострова», — додав Павло Бурлаков.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua