Подання на призначення «кіборга» Федора Мисюри начальником обласного управління інфраструктури та промисловості вніс до профільного міністерства голова Рівненської ОДА.

Раніше Федір працював головним спеціалістом в управлінні транспорту та зв’язку Рівненського міськвиконкому і мав броню. Але коли торік у серпні прийшла повістка, навіть не подумав, що міг би не піти. Так і опинився у легендарній 80-й бригаді, що героїчно тримала оборону в донецькому аеропорту. 15 січня 2015-го Федір зазнав мінно-осколкового та кульового поранення, тож лікарі повернули його з того світу. Він втратив кілька літрів крові, а під час операції його серце зупинилося на … 8 хвилин! Але він вижив! Сказано ж — «кіборг»!

Після курсу реабілітації Федір Мисюра повертається до мирного життя.

— Гадаю, з його приходом на посаду ми тільки виграємо: адже це не лише відважний та справедливий чоловік, а й кваліфікований фахівець, — зазначив голова ОДА Віталій Чугінніков.

А майор Руслан Ткачук став заступником військового комісара Рівненського об’єднаного міського комісаріату. Він теж нещодавно повернувся з Луганщини, де не раз ризикував життям, адже був авіанавідником.

На Рівненщині діє програма соціальної підтримки учасників АТО. Понад 2,5 мільйона гривень додаткових коштів спрямували на її виконання на останній сесії обласної ради. Зокрема майже 1,5 мільйона додатково спрямовано на оздоровлення дітей наших захисників, ще 400 тисяч — на матеріальну допомогу сім’ям загиблих, 830 тисяч — на мобілізаційні заходи (придбання системи відеонагляду для обласного збірного пункту, медикаментів та медобладнання).