"Кияни тікають зі столиці на День Незалежності"

21 серпня 2012

ТЕНДЕНЦІЇ. На День Незалежності кияни масово покидають свої домівки та їдуть подалі від столиці через надмірний галас та велику кількість людей, передає ТСН..

Хтось планує святкувати за містом із шашликами, а дехто їде далеко від рідного міста – на море у Крим, або Одесу.

Водночас є багато тих, хто навпаки, рветься до Києва. Для тих, хто все ж таки вирішив святкувати День Незалежності у столиці, київська влада обіцяє влаштувати грандіозну шоу-програму.

Гуляння на Хрещатику розпочнуться вже з 10 ранку. На киян та гостей міста чекають професіонали з ролер-спорту та авто-мото тріалу. А для глядачів-екстремалів організують майстер-класи з паркуру, джемперу та скейт-парку.

До того ж на Майдані Незалежності пройдуть перегони на офісних стільцях. А ось фанати солодкого зможуть потрапити на всеукраїнський фестиваль морозива, який відбудеться на Хрещатику.

Ближче до вечора на головну сцену країни вийдуть українські зірки. Хто саме буде розважати святкову публіку, організатори поки тримають у таємниці. Абсолютно різні за тематикою концерти пройдуть на Співочому полі, Майдані Незалежності, Європейській та Софіївській площі.

І звісно свято завершиться гучним та яскравим феєрверком.

Також зі святом наближається і час перекриття вулиць. Центр столиці закриють ще з вечора 23 серпня.

Рух автотранспорту традиційно обмежать на Хрещатику, від Бесарабської до Європейської площ, та прилеглих до нього вулиць. Вже у День Незалежності рух зупинять біля пам'ятників Шевченку, Грушевському та Володимиру Великому.

А метро цього вечора через святковий концерт традиційно працюватиме на півгодини довше. Окрім того, доки на Майдані триватимуть урочистості, однойменна станція метро буде закрита на вхід і вихід. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua