"Комфорту забагато не буває"

Валерій МЕЛЬНИК
1 червня 2012

ДОБРОЧИННІСТЬ. На Волині благодійники пожертвували ветеранам півмільйона гривень. Ці кошти були передані не безпосередньо людям, а використані на довготривалу перспективу — вкладені у ремонт однієї із кращих комунальних установ — обласного шпиталю для інвалідів війни. Впродовж останніх місяців у ньому на європейському рівні відремонтовані і реконструйовані палати, коридор четвертого поверху, ряд маніпуляційних кабінетів. 

На ці потреби освоєно майже 3 млн грн, із яких 1,8 млн — кошти обласного бюджету, 685 тисяч перераховано із районів області, а решта — кошти благодійників.

Річний бюджет лікарні нині становить 16 млн грн, що дає можливість забезпечити належні умови перебування і виділяти на ліки по 49 грн на пацієнта на добу. Але комфорту в палатах забагато не буває...

— Добре, що тепер ви не будете оцінювати, у кого краща палата, а у кого — гірша... Хотів би, аби всі палати були одного рівня — високого! — звернувся до пацієнтів, які дякували за ремонт, голова облдержадміністрації Борис Клімчук. — А до Нового року  у госпіталі  завершимо ремонт коридору третього поверху, придбаємо новий рентген-апарат та відкриємо центр тромболізису.

 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua