"Компрес з лопуха зніме біль при радикуліті за 3 години"

1 листопада 2019

Радикуліт – це синдром, при якому руйнується хребет. Недуга супроводжується неприємними відчуттями і знерухомленням. Компрес з лопухом зніме біль при радикуліті за 3 години.

Для досягнення ефекту листи будяків прикладають до уражених місць і накривають клейонкою. Потім загортають шарфом і фіксують компрес зручним способом. Рослину тримають три години. Після чого видаляють, а спину обмотують хусткою або лягають в ліжко під ковдру. Лікування радикуліту припускає дотримання теплового режиму. Рекомендується застосовувати компрес ввечері перед сном. Під час нічного відпочинку завдяки рослині нормалізуються обмінні процеси в хребті.

 

Лопух містить речовини, які знімають запалення. Завдяки чому бур'ян знижує біль у спині. Після зняття запалення відбувається звільнення затисненого нерва і настає полегшення. Досить однієї процедури тривалістю 3 години, щоб втамувати біль.

Прискорить лікування радикуліту відвар з чебрецю. Для приготування зілля столову ложку сушеного листя трави кип'ятять в 200 мл води. Настоюють півгодини, проціджують і вживають тричі на день. Рекомендована доза за прийом: одна столова ложка. Перед початком лікування радикуліту за допомогою лопуха треба проконсультуватися з лікарем.

Орест ГОРЯНСЬКИЙ
для «Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua