""Комунікація" об'єднує суспільство"

26 березня 2011

ПРЕЗЕНТАЦІЯ

Нібито просте слово - комунікація. Необізнаним із специфічною і професійною "кухнею" воно здається чимось сухим і нецікавим. Насправді ж дана царина має стільки напрямків, відгалужень і підводних течій, після занурення в які людина починає бачити світ зовсім в інших фарбах.

Зорієнтуватися у цьому світі допоможе новий журнал, який так і називається - "Комунікація". Учора його презентували громадськості у приміщенні Клубу Кабінету Міністрів. Місце було обрано не випадково, адже саме на налагодження ефективного діалогу між владою і суспільством, власне, і спрямовано нове видання.

- Та й ініціатором як самого заходу, так і творчої роботи над часописом, - повідомив на презентації начальник Головного управління державної служби Тимофій Мотренко, - виступили владні структури за сприяння Агентства з міжнародного розвитку США.

За словами шеф-редактора "Комунікацій" Анатолія Толстоухова, зусилля передовсім молодих науковців і вже досвідчених професіоналів на шпальтах цього видання буде об'єднано для впровадження європейських стандартів комунікацій між владою і громадою, аби прискорити в Україні демократичний поступ. А редколегія, серед членів якої (окрім згаданих фахівців) і заступник Міністра Кабінету Міністрів Юрій Авксентьєв, і директор Інституту журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка Володимир Різун, зробить для цього все від неї залежне.
 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua