"Коноплянка: вірю в команду України"

9 червня 2016

Збірна України підходить до стартового матчу на Євро-2016 проти Німеччини у доброму гуморі. Про це в інтерв’ю uefa.com розповів півзахисник команди Євген Коноплянка.

«Звісно,  по-іншому й  бути не може. Ми нагадуємо всім хлопцям, що тут більше немає «Динамо», «Шахтаря», «Дніпра» чи «Зорі». Ми всі маємо згуртуватися, поводитися як справжня сім’я, підтримувати один одного в найважчій ситуації. Зізнаюся, особисто я отримую задоволення від перебування у збірній», — заявив футболіст.

За його словами, гра в захисті є найсильнішою і найважливішою якістю збірної України.

«Якщо тримати ворота на замку, то ми завжди знайдемо свій шанс забити. Коли суперники не можуть нічого вдіяти з нашою обороною, то починають нервувати, метушитися, втрачають упевненість, а ми, в свою чергу, готові використовувати будь-яку можливість, щоб вразити ворота. Але навіть якщо не вийде, 0:0 часто теж непоганий результат», — упевнений Євген Коноплянка. Він також вважає, що навіть у матчі проти збірної Німеччини у команди України будуть шанси домогтися позитивного результату. Як приклад півзахисник згадав про нещодавню поразку німців з рахунком 1:3 у товариському матчі зі Словаччиною.

«Не казатиму, що ми мусимо вийти з групи або, приміром, пробитися у фінал. Поживемо — побачимо. Скажу лише, що по-справжньому вірю в нашу збірну і вважаю, що у неї величезний потенціал», —  додав лідер збірної. 

Марія ЛАГІДНА
для «Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua