"Корейці полагодять потяги"

16 сiчня 2013

ДОМОВЛЕНІСТЬ. Компанія Hyundai Rotem гарантувала Україні усунення конструктивних недоліків, що призвели до численних поломок і випадків порушення графіка руху швидкісних міжрегіональних електропоїздів.

Як повідомляє УНІАН, таке рішення ухвалене під час наради віце-прем’єр-міністра Олександра Вілкула, міністра інфраструктури Володимира Козака з керівництвом Укрзалізниці і представниками корейської сторони.

Зокрема Hyundai має власними силами і за свій рахунок забезпечити модернізацію дахів і покрівельного устаткування електропоїздів, перемикачів напруги, обшивки головної частини потягів, системи життєзабезпечення за рахунок використання акумуляторних батарей більшої ємності українського виробництва.

Крім того, буде модернізовано гальмівну систему і мережу гальмівних трубопроводів та замінять пошкоджені віконні блоки і гальмівні колодки із застосуванням комплектів вітчизняного виробництва.

При цьому з початку січня поїзди ІнтерСіті+ супроводжуються експлуатаційними бригадами фахівців південнокорейської компанії. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua