"Кращий чиновник — спортсмен"

Оксана ГОЛОВКО
24 грудня 2015

Днями переможці і призери XVIII Спартакіади серед працівників міністерств та інших центральних органів виконавчої влади отримали нагороди в Мінмолодьспорту. У Спартакіаді, що проходила з 26 вересня по 29 листопада, взяла участь понад 1000 представників з 38 організацій — міністерств, державних служб, комітетів та інших органів виконавчої влади.

Змагання відбулись у 13 видах спорту. Зокрема, у легкоатлетичному кросі, волейболі, настільному тенісі, футзалі, риболовному спорті, боулінгу, городковому спорті, міні-гольфі, шахах тощо. В загальнокомандному заліку команди були поділені на три групи: А (команди силових структур), В (міністерств) та С (команди державних служб, комітетів та інших ЦОВ). За результатами змагань перше місце у загальнокомандному заліку групи А посіла команда Міністерства оборони України. На другому — команда Державної прикордонної служби, на третьому — Державної служби з надзвичайних ситуацій.

У групі В перемогла команда Міністерства молоді та спорту. На другому місці — команда Міністерства освіти і науки. На третьому — Міністерства фінансів. У групі С перемогла команда Державної фінансової інспекції, на другому місці — Державна казначейська служба, на третьому — Національний інститут стратегічних досліджень.

Заступник міністра молоді та спорту — керівник апарату Микола Даневич подякував усім, хто взяв участь у змаганнях Спартакіади та продемонстрував волю до перемоги. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua