"Ланцюжок небайдужих людей починається за кордоном"

Олена ІВАШКО
9 вересня 2015

Миколаївській обласній дитячій лікарні доставили гуманітарний вантаж від Благодійного фонду «Нова Країна» на суму понад  100 тисяч гривень. Такий самий вантаж передадуть обласній інфекційній дитячій лікарні. Фонд передав лікарням інструменти, меблі, медичні прилади, перев’язувальний матеріал, одяг тощо.

Заступник голови облдержадміністрації Оксана Янішевська подякувала фонду за надану допомогу і відзначила, що така співпраця між владою й волонтерами дуже важлива та продуктивна. «Одне з наших завдань — бути координатором між благодійними фондами і нашими лікарнями, — зауважила посадовець. — Цього року ми спрямували додаткові кошти на придбання обладнання лікарнями. Але коли благодійні фонди готові надати допомогу, ми маємо бути відкритими. Спільні дії та об’єднання зусиль дають добрий результат».

Волонтер фонду «Нова країна» Любов Палієнко розповіла, що матеріальна допомога надходить із США та Німеччини до Львова, а вже звідти фонд розподіляє її по областях за запитами лікарень.

— Допомогу надаємо завдяки нашим співвітчизникам, які живуть за кордоном, — наголосила волонтер. — Я назвала це «ланцюжок небайдужих людей», адже до цього процесу залучено дуже багато добродійників.

Любов Палієнко подякувала місцевій владі за організацію в транспортуванні вантажу.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua