"Легальні зарплати прискорять реформи"

22 лютого 2012

ПОЗИЦІЯ. Консолідована робота уряду, роботодавців і профспілок забезпечить дотримання інтересів суспільства під час здійснення реформ. Про це віце-прем’єр-міністр — міністр соціальної політики Сергій Тігіпко заявив під час засідання Тристоронньої соціально-економічної ради, яка об’єднує представників Кабінету Міністрів, організацій професійних спілок та роботодавців.

«Головне наше спільне завдання — розбудова конкурентоспроможної економіки, створення сприятливого інвестиційного клімату, збільшення кількості робочих місць», — зазначив урядовець. Важливим кроком у цьому напрямку Сергій Тігіпко назвав комплекс заходів з легалізації зарплат і робочих місць, підготовлений Міністерством соціальної політики.

«Питання наповнення Пенсійного і соціальних фондів, а отже, і посилення соціального захисту громадян можливо вирішити лише системно. Тут і легалізація зарплат, і робочих місць, і реформа системи соціальної підтримки населення, і перебудова роботи фондів соціального страхування», — передає позицію урядовця його прес-служба. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua