"Лірика людей у формі"

Євдокія ТЮТЮННИК
15 сiчня 2013

НЕЗАПЕРЕЧНІ ФАКТИ. Жителів міста Ічні міліціонери довели до сліз. Вони співали. То був концерт-огляд колективів художньої самодіяльності, у якому взяли участь міліціянти  та члени їх сімей п’яти райцентрів області.

Найбільше глядачів вразило те, що суворі при виконанні професійних обов’язків стражі порядку на сцені перевтілилися у щирих, емоційних виконавців. Особливо всім припав до душі виступ ансамблю «Ветеран». Їх пісні викликали і сльози, і усмішки, і ліричний настрій.

Аби показати, що ніщо людське їм не чуже, міліціонери пішли ще далі, зібравши на лікування тяжко хворих дітей 60 тис. грн. Їх пожертвували правоохоронці з усієї області для  дворічного Артема, який нині перебуває в інституті раку з остеогенною саркомою, та 8-річної Саші з не менш страшним діагнозом — гострою лейкемією. На дітей очікує складне дороге лікування, яке їх батьки не мають змоги профінансувати.

За повідомленням СЗГ УМВС України в Чернігівській області, начальник управління Олександр Михайлик під час зустрічі з родинами малюків передав їм зібрані кошти, зазначивши, що цей вчинок — не  широкий жест і не  самореклама. Правоохоронці теж хочуть бачити всіх дітей здоровими та щасливими, тому ця допомога йде від щирого серця.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua