"Літня мода: сандалі-снікерси та зручна платформа"

8 квiтня 2016

Чим потішать шанувальників моди виробники взуття цього літа? Основні тренди, які впадають в око у колекціях найвідоміших виробників та іменитих дизайнерів, – це комфорт і елементи спортивного стилю.

Так, весняно-літня колекція від Інтертоп на сайті магазину https://intertop.ua/ пропонує великий вибір моделей як з окремими елементами спортивного стилю, так і яскравих представників цього напрямку. Звісно, представлені й інші стилі – загалом сотні моделей жіночого, чоловічого і дитячого взуття з нової колекції від відомих виробників Ecco, braska, Clarks, Timberland, Skechers.

Експерти з моди серед основних тенденцій у дизайні взуття весни-літа 2016 відзначають такі.

В Інтертопі представлено взуття відомих виробників Ecco, braska, Clarks, Timberland, Skechers.

1. Підошва-платформа. Без туфель, босоніжок чи мокасинів на платформі цього літа модницям просто не обійтися. На зміну високим шпилькам впевнено прийшли широкі каблуки і суцільна підошва. Платформу можна побачити в більшості моделей літнього взуття. Вони виконані як з невеликим каблуком, так і зовсім без нього. Навіть шльопанці цьогоріч можна придбати на платформі. При цьому сам матеріал платформи різноманітний: від гуми і надлегкого пластику до корку і натуральних плетених матеріалів. Товщина платформи може сягати восьми сантиметрів.

2. Спортивні моделі цього літа збережуть свою актуальність з попереднього сезону. Снікерси і мокасини, кросівки і сліпони й надалі будуть доречними не лише на прогулянці, але й в офісі. Легкі з ручні, ці моделі не дадуть втомитися вашим ніжкам впродовж напруженого дня. Вибір принтів і кольорів задовольнить найвибагливіших покупців. Тут і класичні пастельні відтінки, і неонові геометричні візерунки, і квіткові мотиви, і горошок. Особливо вирізняються кросівки з геометричним малюнком у стилі 60-х та оздоблений шнуруванням скайтер.

3. Балетки. За зручністю вони не поступаються спортивним моделям, однак за універсальністю випереджають їх. Адже створять гарний ансамбль не тільки з повсякденним та у спортивному стилі одягом, а й елегантною сукнею чи спідницею. Хіт сезону – балетки, які нагадують стилізовані елегантні пуанти балерин.

4. Сандалі-снікерси. Цей тренд сезону має вигляд спортивних босоніжок, доповнених кількома широкими ремінцями на зручній застібці-липучці. Тож модниці, які звикли до зручного високого підйому снікерсів в холодну пору року тепер можуть не розлучатися з улюбленою моделлю і влітку.

5. Сандалії-гладіатори. Здавалося б, звична модель такого типу сандалів цього сезону набула нового дихання завдяки оновленій формі, незвичним деталям і принтам.

6. Широкий стійкий каблук. Він ідеально пасує моделям туфель та босоніжок у геометричному стилі.

7. Відкриті моделі з дерев’яною колодкою. Такою «еко-підошвою» оснащені цього літа босоніжки, шльопанці, а також моделі на зразок сабо.

8. Моделі з відкритими носком і п’яткою. При цьому решта ступні в таких «дихаючих» туфлях повністю закриті.

9. Взуття з прозорого пластику, або «желейні» босоніжки й туфлі. Ці оригінальні й недорогі литі моделі надзвичайно зручні, не потребують догляду, ідеально пасують для поїздки на курорт. Однак окремі моделі будуть доречними навіть на міських вулицях.

Діана ТОКАР
для «Урядового кур’єра»

 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua