"Львівщина: почати з порозуміння"

Оксана МЕЛЬНИК
6 березня 2013

РОТАЦІЯ

У кабінеті № 1 Львівської обласної державної адміністрації новий господар — Віктор Шемчук

Розпочинати новому очільникові області доведеться не з чистого аркуша, а на основі досягнень, що має Львівщина. Тут є всі можливості, щоб прискорено вирішувати питання, від яких залежить добробут людей, економічна міць держави, зазначив віце-прем’єр-міністр Костянтин Грищенко під час представлення голови адміністрації. Цей регіон — важливий з точки зору промоції України, тут зосереджені  історичні пам’ятки, інтелектуальний потенціал, Львів — центр ІТ-технологій, важливий транспортний пункт. Новий керівник обласної державної адміністрації має всі професійні і людські якості для успішної роботи, наголосив  урядовець.

Власне, на вирішенні складних економічних завдань планує зосередитися новий керівник Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук. Основними пріоритетами, на переконання керівника Львівщини, були і залишатимуться добробут мешканців, їхня безпека. Керівник облдержадміністрації  розраховує на порозуміння і співпрацю з громадою, щоб забезпечити високий рівень життя і добру промоцію Львівщини: щоб її знали у світі, щоб вдалося закласти хороші підвалили для реалізації амбітних проектів. Водночас  новопризначений голова облдержадміністрації запевнив, що на Львівщині «жорстко боротимуться з будь-якими проявами корупції, здирництва і хабарництва».

Позаяк часу на ознайомлення із соціально-економічною ситуацією в області у новопризначеного керівника обмаль, то вже в перший робочий день він провів нараду з головами райдержадміністрацій, щоб із перших вуст почути від кожного керівника про проблеми та перспективи розвитку районів.

ДОСЬЄ «УК»

Віктор ШЕМЧУК. Народився 4 листопада 1970 у Тернополі. Після закінчення юридичного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка працював на різних посадах у прокуратурі Тернополя. Переведений у Крим, де працював у прокуратурі АР Крим. З 2005 року займав посаду заступника Генерального прокурора України —– прокурора АР Крим. Народний депутат України 6-го скликання від блоку «Наша Україна — Народна самооборона». Одружений. Має доньку.

 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua